Henna Brows

Welke voordelen

De wenkbrauwen zien er dikker, zachter en gladder uit. Je hoeft niet meer zelf met een potlood of poeder aan de slag. Tijdens de behandeling gebruiken we geen ammoniak of waterstofperoxide. Het is een perfect alternatief voor ombre powder brows. Je henna brows zijn bestand tegen water en zon. Henna verf werkt ook op grijze haren. 

Welke METHODE

Henna komt van de Henna-plant. Henna wordt traditioneel gebruikt voor speciale gelegenheden zoals bruiloften in India en het Midden-Oosten. Henna wenkbrauwen is een natuurlijk alternatief voor andere chemische kleurstoffen. De henna is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor blijft het wel tot 2 weken op de huid en 6 weken op de haren zitten. Je wenkbrauw lijkt voller en je hoeft niet meer zelf met een potlood of poeder aan de slag. 

Voor wie is deze behandeling

De henna brow kan bij elke huidtype toegepast worden en iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil. Daarnaast kan het ook toegepast worden bij grijze wenkbrauwen, vervaagde permanente make-up of als normale wenkbrauwverf niet goed pakt. 

Resultaat

Het resultaat is ook afhandelijk van de nazorg van Henna Brows.  Zorg ervoor dat je de eerste 24 uur na de behandeling géén water, olie, make-up of crèmes in de buurt van je wenkbrauwen komt. 

Probeer zo min mogelijk de wenkbrauwen aan te raken. Vermijd contact met chloor- en zoutwater. 

Hoe werkt de behandeling

Wij adviseren altijd voor de behandeling een allergische reactie te testen door middel van een vrijblijvende pads test. Wanneer je huid binnen 48 uur geen reactie vertoond, kan je met een gerust hart de behandeling ondergaan. 

Wenkbrauwen verven met henna begint bij het mengen van de perfecte kleur die past bij de huid- en haarkleur. Henna wenkbrauw bevat geen ammoniak, loof peroxide waardoor het zacht voor de huid is. Na het reinigen van de huid brengen we de henna aan waarna het enige tijd moet intrekken. Na het verwijderen van de henna zijn de huid en haren gekleurd. De huid blijft tot 2 weken gekleurd en de haren tot 6 weken. 

Bijwerkingen

Twijfel je over een eventuele allergische reactie? Kom dan vrijblijvend langs voor een pads test. Wanneer je huid binnen 48 uur geen reactie vertoond kan je met een gerust hart de behandeling ondergaan. 

Contra-indicatie

De behandeling wordt afgeraden bij:

  1. Erg vette huid, de henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
  2. Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
  3. Als je allergisch of gevoelig bent voor henna verf
  4. Als je na de behandeling van plant bent om binnen 48 uur te gaan zonnen.
  5. Als je zwanger bent: mocht je een allergische reactie krijgen, dan kan de huisarts je geen medicatie geven. 

Nazorg

Zorg ervoor dat er de eerste 24 uur na de behandeling géén water, olie, make-up of crèmes in de buurt van je wenkbrauwen komt.

Probeer zo min mogelijk je wenkbrauwen aan te raken. Vermijd contact met chloor- en zoutwater. De wenkbrauwen niet scrubben. 

Prijslijst

InteresseNeem direct contact op