Over ons

Over ons

De naam Zenine is geïnspireerd op de beoogde gevoelstoestand van onze klanten: in balans, stralend, je ware zelf.  Het staat vaak bekend als “je even helemaal zen voelen”, zoals het inmiddels is uitgegroeid tot een staat van zijn. Zen staat ook voor aandacht, discipline en het hebben van tijd is daarin een belangrijk onderdeel. Uiteindelijk zen bij Ine!

Ine Schrijver de eigenaresse van Zenine houdt van perfectie, heeft oog voor detail en streeft naar volle tevredenheid van haar klanten. Ine heet u dan ook van harte welkom bij Zenine. 

Onze visie

We geloven in balans tussen innerlijk en uiterlijk. Wij leveren graag een bijdrage aan het zelfvertrouwen en het zelfbeeld van onze klanten. Bij ons draait het niet alleen om de behandeling, maar ook om de juiste aandacht, het goede advies, de warme sfeer, de ontspanning met een lekker kopje koffie. Lekker even jezelf aandacht geven. 

Een breed aanbod van aansprekende, vernieuwende en hoogwaardige behandelingen. Uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde specialisten. Met de meest betrouwbare technieken en modernste apparatuur klanten hun natuurlijke schoonheid laten behouden of verbeteren. Wij veranderen de manier waarop je in het leven staat: vol zelfvertrouwen, trots en gezondheid. Wij geloven in de balans tussen innerlijk gezond en uiterlijk stralendNatural beauty in al haar facetten. Dat zie je en dat zien anderen ook.

Altijd een uitgebreide intake

Bij Zenine krijgt u altijd een uitgebreide intake. We plannen de eerste keer extra ruim in zodat we rustig de tijd hebben om uw wensen te bepreken, alvorens we direct de behandeling uitvoeren. 

OntmoetIne Schrijver

vcn2c3db

Ine Schrijver

Eigenaar - Schoonheidsspecialiste

InteresseNeem direct contact op